MENU
Acasă » 2011 » Noiembrie » 5 » Faci Bani cu Google
2:45 PM
Faci Bani cu Google

Acum poti sa faci reclama la produsul sau siteul tau prin intermediul Google Adwords.

Mai mult trafic interesat de ce ai tu sa oferi

Indiferent de cati bani ai, trebuie sa sti un lucru. Reclama pe internet nu e neaparat asa de scumpa ca cea din realitate. Pe internet exista programe precum Google Adwords care te vor taxa doar atunci cand cineva care a vazut reclama apasa pe ea. Asadar pe langa faptul ca vei avea un vizitator interesat de ce ai de oferit: produs, serviciu, etc, reusesti si sa iti faci vazuta reclama la foarte multi oameni. Intr-adevar indata ce iti faci cont pe Google Adwords vei putea aloca un buget pentru reclame. Poti sa pui oricat: Tine minte ca vei fi taxat numai la click.

Anunturile google functioneaza in felul urmator:

Iti creezi anuntul alegand un titlu si un mesaj care sa se potriveasca cu produsul, siteul sau serviciul la care ii faci reclama. Apoi alegi o serie de cuvinte cheie care crezi ca se cauta pe internet si au stransa legatura cu ce ai tu de oferit.

Google iti va afisa anuntul in spatiul publicitar din cautarile Google efectuate de altii si de asemenea iti va afisa reclama sau anuntul tau si in siteurile partenere apartinand programului Google Adsense.
Anuntul tau poate fi afisat pe mii si mii de siteuri fara ca sa te coste nimic in plus decat costul clickului pe reclama.

Acest tip de publicitate este bun pentru aproape orice tip de afacere. Dupa cum am mai zis iti poti stabili un buget si spre exemplu daca vrei sa vinzi pantofi sport, poti sa-ti creezi un anunt publicitar care sa fie afisat numai pentru Romani in care sa zici: Vand Nike NumarModel ca titlu si un mesaj de genul: Perioada de discount se termina in 2 zile. Aceste tipuri de mesaje publicitare au succes pentru ca induc o anumita stare persoanei care e interesata de ceea ce tu oferi, facand-o astfel sa si actioneze. Starea de urgenta este doar una din putinele tactici folosite de multi din domeniu. O sa iti oferim tot felul de astfel de strategii intr-un alt post.

Categorie: Articole | Vizualizări: 261 | Adăugat de: bastiurea_1990 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]